Energy


Transformatoren voor de energie sector

AEE maakt transformatoren, voedingen voor diverse energie-omzettingstoepassingen. Zo maken wij op maat gemaakte transformatoren voor zonnepaneel-installaties, warmtepompen en kleine windmolens. Ook maken wij transformatoren voor laadinstallaties en laadpalen voor elektrische voertuigen en auto’s.

Als geen ander weten wij dat de componenten bij deze energie- en nieuwe energie toepassingen aan de hoogste eisen moeten voldoen. Alle AEE transformatoren voldoen aan de NEN- IEC61558 norm en zijn ze voorzien van CE-markering.

1-fase en 3 fase transformatoren

AEE produceert 1-fase transformatoren en 3-fase transformatoren en voedingen in enkelstuks, in kleine oplages maar ook grotere oplages volgens uw specificaties. Ook maken wij waar gewenst prototypes en nulseries transformatoren.

Ook gelijkrichters, smoorspoelen en behuizingen

Naast omzetters en transformatoren maken wij ook gelijkrichters en smoorspoel. Transformatoren kunnen waar gewenst van een passen de (IP-klasse) behuizing of kast worden voorzien.

Energie transformator
Image
Image

WAAROM KIEZEN VOOR AEE?

  • Betrouwbare & gecertificeerde transformatoren
  • Korte levertijden en levering volgens planning
  • Scherp geprijsd

Offerte voor transformatoren op maat?

Vraag een offerte aan voor een transformator afgestemd op uw applicatie en upload waar mogelijk een elektrisch schema of specificaties.